Måndag
Nattbakad fläskytterfilé med ädelostsås och svartvinbärsgelé
Tisdag
Pankopanerad flundrafilé serveras med dansk remouladsås och örtpotatis
Onsdag
Porterstek med ölbräserad syltlök och rotfruktsgratäng
Torsdag
Rimmad ugnsbakad koljafilé med färska rödbetor, brynt smör, kapris och riven pepparrot
Fredag
Kalvsfärsbiffar med portvinsstuvade champinjoner och picklad rödlök
Veckans alternativ
Skånsk kalops med inlagda rödbetor och persiljekräm
Veckans vegetariska
Rotsellerischnitzel med persiljekräm toppad med friterade morötter
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!