Lunchmeny vecka 4 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Oxgryta med rotfrukter, rödvin, rökt sidfläsk serveras med örtagårdskräm

Tisdag
Kummelfilé med grön vitvinssås och gräslöksslungad delikatesspotatis

Onsdag
Färskostfylld kycklingfilé med rosépepparsås och äppelchutney

Torsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré

Fredag
Porterstek med enbärsgräddsås och honungsslungad smålök

Veckans alternativ
Pytt i panna med chilibearnaise , inlagda rödbetor , saltgurka och stekt ägg

Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med inlagda rödbetor , saltgurka och stekt ägg

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam