Måndag
Bacon- och färskostfylld kycklingfilé, serveras med rosépepparsås och honungsslungade rotfrukter
Tisdag
Vitvinspocherad koljafilé med tångkaviar, räkor och dillgräddsås
Onsdag
Viltfärsbiffar med blåbärssås, serveras med palsternackspuré
Torsdag
Tereyakiglacerad laxfjäril, serveras med sesammajonnäs, grillad lime och stekta ingefärsnudlar
Fredag
Porterstek med rosmarin- och enbärssås, serveras med persiljepicklad rödlök
Veckans alternativ
Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor, saltgurka och chilibearnaise
Veckans vegetariska
Rödbet- och fetaostbiffar, serveras med myntayoghurt och kumminrostade tomater
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!