Juni meny - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch


Förrätt:

Vit sparris från Hjo, serveras med gräslöks mousseline, rökt lax och tomater från Söderlinds tomater i Habo

Varmrätt:

Grillad hjortrygg, serveras med cognac- och murkelsås, sommarprimörer och smörfrästa kastanjechampinjoner från Franzéns i Tidaholm  samt persiljeslungad färskpotatis

eller

Lättrökt röding med ängsyrakräm, serveras med vitvinssås på vin från Rudenstams, smörfrästa kastanjechampinjoner från Franzéns i Tidaholm samt dillslungad färskpotatis

Dessert:

  • Vaniljmousse med rabarberkompott och granskottssyltade svenska jordgubbar, toppas med kardemummaströ

2-rätters 395:-
3-rätters 435:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam