Lunchmeny vecka 6 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Nattbakad marinerad kalkon, serveras med brysselkål, rökt fläsksida samt honung- och äppelcidersås

Tisdag

Senapsmarinerad strömming, serveras med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och citron

Onsdag

Persilja- och äppel fyllda viltfärsjärpar, serveras med picklad rödkål och lingongräddsås.

Torsdag

Björkhagas soppbuffé med dessertbord

Fredag

Fläskschnitzel med cafe de paris smör och pommes chateau

Veckans alternativ 

Rimmad oxbringa med rotmos och skånsk senap

Vegetarisk alternativ 

Kantarell- och purjolökslasagne med pepparrot och lingonkräm. Toppas med friterad svartkål

135:-

 

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam