MÅNDAG
Fransk fläskgryta med dragon, svartpeppar, vitt vin och dijonsenap
TISDAG
Stekt strömming med potatispuré, gröna ärtor, lingon och brynt smör
ONSDAG
Älgfärsbiffar med kantarellsås och skogsbärschutney
TORSDAG
Soppbuffé med nybakad focaccia
Björkhagas chokladbrownie
FREDAG
Örtpanerad fläsknoisette med portvinstuvade champinjoner och potatis provencale
VECKANS VEGETARISKA
Zuccinifritters med krämig fetaoströra och höstsallad
VECKANS ALTERNATIV
Rimmad oxbringa med pepparrotsås och rotmos
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-