MÅNDAG
Biffstroganoff med ajvarkräm och stekt potatis
TISDAG
Kräftfylld flundra med citronsås och smörstekta skogschampinjoner
ONSDAG
Texmex-biff med grillad majskolv och avocadosalsa
TORSDAG
Tapenadeöverbakad koljafilé med ruccolakräm och medelhavspotatis
FREDAG
Balsamico-glaserad kycklingfilé med örtrostad klyftpotatis och portvin- och plommonsky
VECKANS VEGETARISKA
Indisk currygryta med myntayoghurt och ljummen couscoussallad
VECKANS ALTERNATIV
Herrgårdstek med honungspicklad syltlök och svartvinbärsgele
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-