Startsidan - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Välkommen till Björkhaga

Nästan som hemma

På Björkhaga Hotell & Konferens råder en familjär atmosfär och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Vi har funnits sedan 1908 och ligger i friluftsriket Mullsjö. Här har du nära till naturen, vandrings- och cykelleder, bad under sommaren och skidspår på vintern. Hotellet har 27 rum och 1 svit, ett nyrenoverat kök, restaurang, uteservering på sommaren, relaxavdelning och flera konferenslokaler i olika storlekar.

Vårt mål är att du ska längta tillbaka hit och verkligen minnas miljön, maten och servicen. Det är vad vi kallar för ”nästan som hemma”.

Aktuellt på Björkhaga

Lunchstängt vecka 28-31

Lunchen och våra klassiska helgmenyer har sommaruppehåll under semesterveckorna, men vi har öppet alla dagar hela sommaren:

Kl 14-21 Trädgårdsmeny
Kl 17-21 Kvällens trerättersmeny

Bara sugen på något att dricka? Kika gärna förbi och njut av ett glas rosé eller en riktigt kall öl på vår nya fina uteservering!


En glad nyhet


Nära till allt

Jönköping  2,7 mil Jönköping Airport  3 mil
Stockholm  35 mil Stockholm Arlanda Flygplats  39,5 mil
Göteborg  14 mil Göteborg Landvetter Flygplats  12 mil
Malmö  32 mil Malmö Airport  34 mil

Nyhetsbrev

Missa inte vad som händer på Björkhaga!
GDPR-information: Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar din e-postadress. Din e-postadress används uteslutande inom ramen för vår verksamhet och säljs inte vidare till tredje part. Om du inte vill ha utskick från oss kan du när som helst avregistrera dig genom att klicka på avregistrera i något av våra nyhetsbrev.Björkhaga på Instagram
Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam