MÅNDAG
Kokt kalv i dillsås med smörglaserade morötter & kokt potatis
TISDAG
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor & gräslöksslungad delikatesspotatis
ONSDAG
Biff á la Lindström med gräddsås & saltgurka
TORSDAG
Vitvinsångad torskfilé med dill- och kräftsås & cheddar- och spenattimbal
FREDAG
Kycklingschnitzel med currybearnaise och klyftpotatis med rödlök & bacon
VECKANS VEGETARISKA
Currygryta med blomkål, broccoli & gurka- och myntayoghurt
VECKANS ALTERNATIV
Viltstek med enbär- och rosmarinsås & rönnbärsgelé
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-