MÅNDAG
Vildsvinsisterband med pepparotsstuvad potatis och senapsrelish
TISDAG
Lax- och dillfylld spättarullad med citronhollandaise och ugnsrostad grön sparris
ONSDAG
Äppelciderbräserad kalkonstek med calvadossås och gräddstuvad savoykål
TORSDAG
Rimmad torskfilé med soltorkad tomat, basilika, pinjenötter och medelhavspotatis
FREDAG
Fläskschnitzel med Ciccis aromsmör och råstekt baconpotatis
VECKANS VEGETARISKA
Vegetarisk pyttipanna med stekt ägg, rödbetor, saltgurka och chilikräm
VECKANS ALTERNATIV
Björkhagas pyttipanna med stekta ägg, rödbetor, saltgurka och chilikräm
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-