Måndag
Senaps- och persiljejärpar med calvadossås, äppel- och russinchutney samt örtagårdskräm
Tisdag
Cajunstekt laxforell med Louisianasalsa, lime-och chilismör
Onsdag
Viltgryta med tranbär, svamp, rotfrukter, pepparrot och len timjanskräm
Torsdag
Havets Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör och grillad citron
Fredag
Porterstek med öl- och honungsbräserad syltlök samt rosmarindoftande gräddsås
Veckans alternativ
Husmors kyckling med krämig ädelostsås, bacon, äpple och rödvinbärsgelé
Veckans vegetariska
Spenat- och cheddarlasagne med syrade gulbetor och friterad palsternacka
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
