Lunchmeny vecka 44 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Senaps- och persiljejärpar med calvadossås, äppel- och russinchutney samt örtagårdskräm

Tisdag
Cajunstekt laxforell med Louisianasalsa, lime-och chilismör

Onsdag
Viltgryta med tranbär, svamp, rotfrukter, pepparrot och len timjanskräm

Torsdag
Havets Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör och grillad citron

Fredag
Porterstek med öl- och honungsbräserad syltlök samt rosmarindoftande gräddsås

Veckans alternativ
Husmors kyckling med krämig ädelostsås, bacon, äpple och rödvinbärsgelé

Veckans vegetariska
Spenat- och cheddarlasagne med syrade gulbetor och friterad palsternacka

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam