Måndag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Tisdag
Kokospanerad flundrafilé med curry- och chilidressing, limeglaserad pak choi och rostade sesamfrön
Onsdag
Viltstek med blåbärssås, selleripuré, skogsbärschutney och örtrostad delikatesspotatis
Torsdag
Soppbuffé med flera olika soppor
Dessertbord
Fredag
Kycklingschnitzel med sherryvinägersås och rostad paprikakräm.
Serveras med bakad potatis smaksatt med tomat och cheddar
Veckans alternativ
Nötfärsbiffar med enbärsgräddsås, picklad rödkål och rotfruktsgratäng
Veckans vegetariska
Pestofylld portabellosvamp med fetaostkräm, tomatsallad och örtolja
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
