Lunchmeny vecka 42 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Tisdag
Kokt kolja med ägg- och persiljesås samt smörslungade morötter

Onsdag
Bacon- och cheddarfylld kycklingfilé serveras med ädelostsås och röd vinbärsgelé

Torsdag
Cajunstekt lax med Louisianakräm och kreolsk grönsaksragu

Fredag
Viltstek med selleripuré, päron- och madeirasås toppad med friterad svartkål

Veckans alternativ
Senap- och timjanfyllda nötfärsjärpar serveras med äppelgräddsås och picklad rödkål

Veckans vegetariska
Zucchinifritters med tzatsiki och couscoussallad á la Timmy

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam