Måndag
Krögaregryta med dijonsenap, dragon, grovmalen svartpeppar och örtagårdskräm
Tisdag
Rimmad ugnsbakad sejrygg med stekta skogschampinjoner, brynt smör och färskriven parmesan
Onsdag
Äpple- och rosmarinstekt kalkon serveras med baconrostad brysselkål, friterad ruccola och jordärtskocksgratäng
Torsdag
Stekt laxfjäril med saffransås, fänkålscrudité, rostade hasselnötter och krossad skagenpotatis
Fredag
Barbequeglacerad flankstek med kryddsmör à la Björkhaga och potatis Provençale
Veckans alternativ
Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka och chili-bearnaise
Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka och chili-bearnaise
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
