Måndag
Viltskavsgryta med färska champinjoner, serveras med rönnbärsgelé
Tisdag
Stekt strömming med potatispuré , rårörda lingon och gröna ärtor
Onsdag
Ciderbräserad kalkonstek, serveras med honungsslungad spetskål och örtagårdsås
Torsdag
Ugnsbakad torskfilé, serveras med grön vitvinsås. Toppas med stenbitsrom och serranochips
Fredag
Helstekt fläskfilé med pernodsås, serveras med broccolitimbal
Veckans alternativ
Tex-Mexbiffar med mangosalsa och chipoltekräm
Veckans vegetariska
Spenat- och broccolilasagne, serveras med tomat- och mozzarellasallad
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
Tips
Köp gärna ett lunchkort hos oss:
10 luncher för 1150:-