Lunchmeny vecka 42 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Krögaregryta med dijonsenap, dragon, grovmalen svartpeppar och örtagårdskräm

Tisdag
Rimmad ugnsbakad sejrygg med stekta skogschampinjoner, brynt smör och färskriven parmesan

Onsdag
Äpple- och rosmarinstekt kalkon serveras med baconrostad brysselkål, friterad ruccola och jordärtskocksgratäng

Torsdag
Stekt laxfjäril med saffransås, fänkålscrudité, rostade hasselnötter och krossad skagenpotatis

Fredag
Barbequeglacerad flankstek med kryddsmör à la Björkhaga och potatis Provençale

Veckans alternativ
Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka och chili-bearnaise

Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka och chili-bearnaise

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam