MÅNDAG
Bacon- och svampfylld köttfärslimpa med murkelsås och picklade sockerärtor
TISDAG
Kokt koljafilé med ägg- och persiljesås och smörslungade morötter
ONSDAG
Krögaregryta med palsternackspuré och friterade rotfrukter
TORSDAG
Teriyakiglaserad laxfilé med grön currydressing och stekta ingefärsnudlar
FREDAG
Grillad flankstek med jordärtskocksgratäng, balsamvinägersås & picklad rödkål
VECKANS VEGETARISKA
Broccoli- och spenatlasagne med picklad rödkål och rostade solroskärnor
VECKANS ALTERNATIV
Rimmad oxbringa med rotmos och senapssås
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-