MÅNDAG
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
TISDAG
Rimmad ugnsbakad sejrygg med soltorkad tomat, pinjenötter, parmesanflakes, basilikadressing
ONSDAG
Biff á la Lindström med saltgurka och brynt blomkålspure
TORSDAG
Fisk- och skaldjurssoppa med dillaioli och nybakad surdegsbaguette
FREDAG
Pankopanerad fläskytterfilé med blandsvampsås och stekt purjolökspotatis
VECKANS VEGETARISKA
Pestogratinerade champinjoner med quinoasallad och olivtapenade
VECKANS ALTERNATIV
Sydfransk köttgryta med rödvin, rotfrukter och dragonkräm
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-