MÅNDAG
Skånsk kalops med picklade rödbetor och persiljekräm
TISDAG
Vitvinsångad fiskfilé med skagenröra, halstrad citron, friterad kapris
och delikatesspotatis med dill och brynt smör
ONSDAG
Lammstek med honungsslungad syltlök, balsamicosky och rotfruktsgratäng
TORSDAG
Ugnsbakad lax med gräslökshollandaise och smörfrästa champinjoner
FREDAG
Wallenbergare med klassiska tillbehör
VECKANS VEGETARISKA
Pasta Penne med skogschampinjoner, pesto, parmesan, svartpeppar och grillade cocktailtomater
VECKANS ALTERNATIV
Pasta Penne med kyckling, pesto, parmesan, svartpeppar och grillade cocktailtomater
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-