Lunchmeny vecka 36 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med inlagda rödbetor

Tisdag

Ugnsbakad koljafilé med brynt smör, pepparrot och dillslungad potatis

Onsdag

Biff á la Lindström med saltgurka och rostad delikatesspotatis

Torsdag

Apelsinglacerad kalkonstek med grönpeppar- och rosmarinsås, servers med picklad rödkål

Fredag

Salami- och ädelostfylld fläskschnitzel, serveras med portvinsås och grillade cocktailtomater

Veckans alternativ

Pasta tagliatelle med fläskfilé, vitvin, grädde och champinjoner från Franzéns i Tidaholm. Toppas med persiljepesto och krossad svartpeppar

Veckans vegetariska 

Vegetarisk pasta tagliatelle med , vitvin, grädde och champinjoner från Franzéns i Tidaholm. Toppas med persiljepesto och krossad svartpeppar

135:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

 

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam