Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med inlagda rödbetor
Tisdag
Ugnsbakad koljafilé med brynt smör, pepparrot och dillslungad potatis
Onsdag
Biff á la Lindström med saltgurka och rostad delikatesspotatis
Torsdag
Apelsinglacerad kalkonstek med grönpeppar- och rosmarinsås, servers med picklad rödkål
Fredag
Salami- och ädelostfylld fläskschnitzel, serveras med portvinsås och grillade cocktailtomater
Veckans alternativ
Pasta tagliatelle med fläskfilé, vitvin, grädde och champinjoner från Franzéns i Tidaholm. Toppas med persiljepesto och krossad svartpeppar
Veckans vegetariska
Vegetarisk pasta tagliatelle med , vitvin, grädde och champinjoner från Franzéns i Tidaholm. Toppas med persiljepesto och krossad svartpeppar
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!