MÅNDAG
Kokt kalv i dillsås och smörslungade morötter
TISDAG
Vitvinspocherad kummelfilé med vermouthsås och grillade cocktailtomater
ONSDAG
Älgfärsbiffar med gräddstuvade svartrötter och picklad rödkål
TORSDAG
Fisk-och skaldjurssoppa med dillaioli och Björkhagas dessertbord
FREDAG
Fläskschnitzel med portvinssås, kapris, citron, anjovis och råstekt rödlökspotatis
VECKANS VEGETARISKA
Pankopanerad rotsellerischnitzel med sesammajonäs och soyabräserad pak choy
VECKANS ALTERNATIV
Pytt i Panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka och chilibearnaise
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-