Måndag
Stekt fläsk med löksås, serveras med kokt potatis
Tisdag
Pankopanerad flundrafilé, serveras med Dansk remouladsås och ärtkräm
Onsdag
Köttfärslimpa med äppelgräddsås, smörslungade morötter och pressgurka
Torsdag
Havets Wallenbergare på Björkhagas vis
Fredag
Nattbakad flankstek med choronsås, rödvinssky och vitlöksdoftande potatisgratäng
Veckans alternativ
Kalops med inlagda rödbetor, persiljekräm och kokt potatis
Veckans vegetariska
Spenat- och mozzarellalasagne, serveras med äpple- och ärtskottssallad
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!