Måndag
Viltskavsgryta med färska champinjoner och rönnbärsgelé
Tisdag
Senapsmarinerad strömmingsflundra, serveras med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
Onsdag
Örtbakad kalkonstek med baconrostad brysselkål, serveras med sherryvinägersky
Torsdag
Rimmad kummelfilé med vittvin- och gräslökssås och fänkålscrudité
Fredag
Halstrad flankstek med apelsin- och grönpepparsås, serveras med picklad silverlök
Veckans alternativ
Pasta tagliatelle med fläskfilé, kantareller och timjan. Toppas med solrospesto
Veckans vegetariska
Kantarell- och ädelostpaj, serveras med päron- och valnötssallad
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
Tips
Köp gärna ett lunchkort hos oss:
10 luncher för 1150:-