MÅNDAG
Stekt kycklingfilé med ädelostsås, rostad delikatesspotatis och svartvinbärsgelé
TISDAG
Pocherad koljafilé med räk- och dillsås och friterade morötter
ONSDAG
Sydfransk köttgryta med honungsglaserad rödlök och rostad palsternackspuré
TORSDAG
Teriyaki-marinerad laxfilé med röd currydressing och chilinudlar
FREDAG
Viltstek med blandsvampsås och havtornschutney
VECKANS VEGETARISKA
Spenat- och mozzarellalasagne med basilikakräm och picklade betor
VECKANS ALTERNATIV
Pannbiff med lök, rödvinssås, rårörda lingon och persiljeslungad potatis
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-