MÅNDAG
Basilika- och soltorkad tomatfylld kycklingfilé med potatisgratäng
& rostade pinjenötter
TISDAG
Pankopanerad spättafilé med skagenröra & krossad potatis á la Björkhaga
ONSDAG
Sydfransk köttgryta med honungsslungad syltlök & rökt sidfläsk
TORSDAG
Rimmad ugnsbakad torskrygg med färska rödbetor, kapris,
brynt smör & dillslungad delikatesspotatis
FREDAG
Fläsknoisette med champinjonsås & örtrostad klyftpotatis
VECKANS VEGETARISKA
Fylld tortellini med ostsås & salvia
VECKANS ALTERNATIV
Senap- och persiljejärpar med inlagd gurka & lingonchutney
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-