November - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Förrätt

Kronärtskockspaj med parmesan och svensk coppa
Serveras med ndujakräm på en bädd av ruccola.

Varmrätt

Svensk nattbakad ryggbiff
Med smörstekta champinjoner, rödvinsreduktion och pommes Anna. Serveras med chimichurri smaksatt med soltorkad tomat.

eller

Vitvinspocherad torskrygg
Med citronaioli, saffransbuljong, friterad purjolök och pommes Anna.

Dessert

Pärontrilogin
Inkokta päron med amaretto, päronmousse samt päron- och yuzuparfait, toppad med pecannötter.

2-rätters 425:-
3-rätters 485:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!

Denna menyn serveras endast när vi inte har julbord i november.

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam