Helgmeny vecka 23 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch
Lördag

Förrätt:

Toast Hästbråten på bädd av sommarsallad och rårörda lingon toppas med västerbottenflarn.

Varmrätt:

Helstekt oxfilé med Björkhagas hemslagna bearnaisesås, serveras med sommarprimörer och pommes Anna

Fisk alternativ

Smörstekt gös med kräftsås, serveras med spenat- och ramslökstimbal samt friterad morotsjulienne

Dessert:

Smultronpannacotta med mynta- och limemarinerade hallon.

Söndag

BJÖRKHAGAS KLASSIKER

Förrätt:

Toastskagen toppad med sikrom

Varmrätt:

Helstekt fläskfilé med kantarellsås

Fisk alternativ

Smörstekt gös med kräftsås, serveras med spenat- och ramslökstimbal samt friterad morotsjulienne

Dessert:

Gammaldags vaniljglass, serveras med varma hallon

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Välkomna att boka bord!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam