Boka online
Svenska English Deutch

TactIQ Escape Box

 En häftig spionjakt -Engagerande teambuilding

 

TactIQ Escape Box är ett adrenalinfyllt lagspel för 8-70 personer som blivit otroligt populärt bland företag över hela Sverige. Nu kan du göra den här hos oss.
Jobbar laget bra ihop under press? Är laget strukturerat och lösningsorienterat? Kommunicerar laget bra med varandra? Har ni vad som krävs för att bli agenter på Perfect Intelligence?
Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över. Skillnaden mellan TactIQ Escape Box och Escape Rooms är att man här kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil. TactIQ Escape Box är utvecklad för att kunna spelas i större grupper samtidigt. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter.

Så här går det till
Efter en introduktion får alla lag om tre till sju personer var sin agentväska och en dokumentmapp av vår Gamemaster. Efter introduktionen startar musiken och en nedräkningsklocka tänds på väggen, spelet är nu igång. Nu ska varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att kunna öppna agentväskan och komma vidare i spionjakten. Ju fler uppgifter man löser desto längre kommer man in i boxen. Målet med spelet är att följa spåren efter den efterlysta spionen. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder och fullfölja uppdraget att få fast spionen. Laget som löser uppdraget först inom 60 minuter vinner!

Minimipris: 10 pers
Tidsåtgång: 1,5 h
Antal: 8-70 personer

Ring 0392 - 120 50 för att boka

Alla aktiviteter på Björkhaga

Alla aktiviteter i närområdet

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam