Boka online
Svenska English Deutch

Kommande helgmenyer

Helgmeny vecka 41

FÖRRÄTT

Skogssvampstoast med varmrökt vildsvinsskinka & blåbärsvinegrette

VARMRÄTT

Pärlhönsfilé med calvadossås, äppel- och russingchutney & jordärtskocksgratäng
eller
Stekt gösfilé med räk- & kräftskagen & honung- och citronsslungade sockerärtor

DESSERT

Gammaldags gräddvaniljglass med lättvispad grädde & varma hjortron

...

Helgmeny vecka 42

FÖRRÄTT

Klassisk Toast Skagen toppad med löjrom serverad på limeslungad höstsallad

VARMRÄTT

Grillad svensk oxfilé med balsamvinägersky & blomkål- och tryffelpuré
eller
Halstrad kummelfilé med sparristimbal, champagnesås & rökta räkor

DESSERT

Björkhagas kladdkaka med Baileys-grädde & passionsfruktspuré

...

Helgmeny vecka 43

FÖRRÄTT

Tapastallrik med tre sorters kallskuret & tillbehör på Björkhagas vis

VARMRÄTT

Grillad kalvrygg med tigerbearnaise & kreolsk grönsaksröra
eller
Smörstekt spättafilé Meuniere med löjrom, gräslöksdressing & skagenpotatis

DESSERT

Äppel- och kardemummaparfait med rostade hasselnötter & maränger

...

Helgmeny vecka 44

FÖRRÄTT

Räk- & kräfttårta med färsk dill, syrligt äpple och zucchini
toppad med hummersallad & citron

VARMRÄTT

Hjortytterfilé med cognac- och murkelsås, skogsbärschutney och pommes Anna
eller
Halstrad Röding med brynt limesmör, färska rödbetor, kapris & färsk pepparrot

DESSERT

Hovdessert med vaniljglass, chokladsås, maräng, lättvispad grädde & banan

...

Helgmeny vecka 45 (fredag & lördag)

FÖRRÄTT

Krämig kräftsoppa med morot- och sparrisjulienne, tomattoast & ängsyra-crème fraiche

VARMRÄTT

Helstekt kalventrecôte med Pernod-sås & råstekt purjolökspotatis
eller
Bakad torskrygg med rostade pinjenötter, soltorkad tomat, riven parmesan & basilikakräm

DESSERT

Smultronpannacotta med marinerade skogsbär

...

Helgmeny vecka 45 - FARS DAG Söndag 11/11

Under planering!

...

Helgmeny vecka 46

FÖRRÄTT

Laxbakelse på Felix vis, toppad med krabba & rökta musslor

VARMRÄTT

Vildsvinsstek med vinbärssås, broccolitimbal & grillade rotfrukter
eller
Bergtungarullad med gräslöksmousseline, pommes duchesse & dillfröpicklad gurka

DESSERT

Björnbärspannacotta med myntamarinerade skogsbär & kardemummaflarn

...

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam