Boka online
Svenska English Deutch

Kommande helgmenyer

Vecka 17

Förrätt

Ört och ostfyllda rostbiffrullar på ruccolabädd, garnerad med chilidrops och balsamicosirap.

Varmrätt

Smördegsbakad Svensk fläskfilé med soltorkad tomatsås, serveras med picklad silverlök och potatisgratäng.

Alternativ 

Fänkåls pocherad kolja med skirat kaprissmör, rökt bacon, sparris- och kräfttimbal, serveras med potatis.

Dessert:

Hemgjort chokladmousse, serveras med marinerade apelsinklyftor

Vecka 18

Förrätt:

Räksallad med mango och mynta olja, serveras med hembakad foccacia

Varmrätt:

Svartpepparbakad oxfilé med madairasky, serveras med saltrostad delikatess potatis och syrade sockerärtor.

Alternativ:

Örtbakad torskrygg med friterad kapris, serveras med vitvinssås och potatis.

Dessert:

Rabarber parfait med flädergarnité och mandelsmul.

Vecka 19

Förrätt:

Italiensk inspirerad tapas tallrik

Varmrätt:

Pärlhöna med äppelcidersås, rödlöksmarmelad och smörstekt majsrova.

Alternativ:

Stekt havsabborre med grillad vit sparris, gräslökshollandaise och potatis.

Dessert:

Mangopannacotta med kiwi och mynta salsa toppad med rostad vitchoklad

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Glöm inte att boka bord!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam