Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 21

Måndag

Lammfärsbiffar med balsamsky, serveras med myntayoghurt.

Tisdag

Sparrisfylld spättarullad med gräslökssås, serveras med dillslungad färskpotatis.

Onsdag

Wallenbergare med klassiska tillbehör.

Torsdag

Skånks kalops med smörslungade morötter, serveras med kokt potatis.

Fredag

Grillbuffé

Veckans alternativ

Kallrökt lax med dillstuvad potatis, senap- och honungssås

115:-
(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00


Kocken rekommenderar:

"Medelhavsbuffén är en fantastisk symfoni av spännande smaker från södra europa med bland annat mozzarellafylld kycklingfilé, varmrökt lax, parmaskinka, oliver, melon, pestogratäng & ciabatta."

Helgmeny vecka 20

Förrätt

Färsk vitsparris från Hjo med grillade pilgrimsmusslor och beurre blanc toppad med rostade hasselnötter.

Huvudrätt

Stekt hjortentrecote med vårmurklor och lingon-och äpplechutney

alternativ

Ugnsbakad vätterröding med limemarinerade skaldjur och grönlöjromssås

Dessert

Pavlova , serveras med flädermousse och färska jordgubbar


Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam