Boka online
Svenska English Deutch

Konferens

Konferens med det lilla extra

Välkommen att konferera i våra ljusa & inspirerande lokaler på Björkhaga Hotell & Konferens. Vår serviceinriktade personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med mat, fika och dryck efter önskemål. Kombinera gärna er konferens med någon av våra trevliga aktiviteter.

Alla våra konferenslokaler är utrustade med projektor (VGA & HDMI), högtalare, whiteboard, block, pennor och overhead. Vatten, frukt och godis ingår i alla våra konferenspaket. Lokalerna är handikappanpassade.

"Jag har tillbringat över 35 år som kursledare på hotell och kursgårdar i hela Europa och jag kan konstatera att Björkhaga är det jag sätter som främst att längta tillbaka till."

Jack Silfving, SMAB

"Relationen och det personliga engagemanget gör att ingenting blir besvärligt och alla bidrar med det ”lilla extra”. De vet hur jag vill ha det.
Så förutom faktumet att de har underbar mat och en bra miljö, blir man både sedd, hörd och bekräftad."

Mats Kinnerbäck

"Sedan 2001 har jag lagt alla våra ledarskapskurser på Hotell Björkhaga. Konferensrummen är utmärkta och maten håller alltid högsta klass. Men det bästa av allt är personalen - alltid lika glada och hjälpsamma med attityden att inget är omöjligt. Som företagsledare och utbildare kan jag vara helt trygg med att våra kunder får det bästa som ett konferenshotell kan erbjuda."

Annika Banfield

Använd vår vackra natur som inspiration och energiboost

Vad sägs om att göra grupparbetet i naturen? Beställ eftermiddagskaffet i cykelkorgsformat och ta med dina kollegor på en uppfriskande tur längs några av Mullsjös energigivande cykelrundor. Ni kan fika vid Stråkens strand eller ställ cykeln och vandra sista biten genom gammelskogens slingrande stigar till utsikten och ta en skön paus med picknick. Cyklar finns till alla på Björkhaga.
Boka på info@hotellbjorkhaga.se eller 0392 - 120 50

Våra konferenslokaler

Hagasalen

100 kvm
Biosittning 100 personer
U-Bords sittning 40 personer
Öar 40 personer

Linden

36 kvm
Styrelsesittning 15 personer
Skolsittning 25 personer

Aspen

Lokal

Björksalen

63 kvm
Biosittning 50 personer
U-Bords sittning 30 personer
Öar 30 personer

Kastanjen

36 kvm
Styrelsesittning 16 personer

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam