Boka online
Svenska English Deutch

Julaktiviteter

Julkul på Björkhaga

PEPPARKAKSBYGGE
Julmusiken spelar i bakgrunden, lagvis tilldelas ni pepparkaksdelar, kristyr och godis för dekor. Med hjälp av detta kryddat med en stor portion kreativitet ska ni nu skapa kvällens mästerverk! Vem skapar det mest kreativa pepparkakshuset, som sällan blir just ett hus – utan något helt annat. Fantasin sätter gränserna! När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser den finaste och mest kreativa skapelsen.
Tidsåtgång: 1,5 h

JULSTRESSEN
Lagvis ställs ni inför ett antal utmaningar där ni på 60 sekunder skall lösa uppgiften! Blandade lekfulla grenar med kopplingar till julen ska utföras. Håll nerverna i styr när ni ska stapla och lyckas ni hålla många bollar i luften på ädelstudsen. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt!
Tidsåtgång: 1 h

CHRISTMAS MISSION
Varje lag tilldelas en ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av denna navigera sig runt i området. Vi har lagt ut ett 30-tal punkter, väl framme vid punkten plingar det till i surfplattan och laget skall besvara en fråga, lösa en julig gåta eller ett kreativt fotouppdrag, kanske med hjälp av rekvisitan vi gömt i ryggsäcken. Missa inte sluttiden i mål för att ha chans att vinna hela tävlingen!
Tidsåtgång: 1 h (Utomhus)

KLAPPJAKTEN
Jultomten börjar med att auktionera ut olika julklappar från sin säck, dessa kommer ha mer eller mindre betydelse i den mångkamp som följer. I lekfulla moment skall ni nu lagvis tävla mot varandra i att slå in paket med en hand, julmemory, gissa rimmet vi söker och mycket annat. För varje vunnen gren vinner laget en ledtråd och slutmomentet går ut på att gissa vad som döljer sig i det stora paketet!
Tidsåtgång: 1,5 h

CHRISTMAS QUIZ
Här tävlar ni lagvis i en quiz där vi har fullt fokus på julen och dess traditioner. Gissa intro på julmusik, textremsor, julkalendrar genom tiderna, julvärdar i TV-rutan och mycket mer testar vi i denna frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare – Julen! Passar perfekt att starta upp kvällen med innan julbordet.
Tidsåtgång: 1 h

JULGÅTAN
Här tävlar ni lagvis mot varandra i roliga & kluriga moment där ni ska lösa olika uppgifter. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav. Sluttävlingen går ut på att lista ut ordet vi söker för att vinna tävlingen.
Tidsåtgång: 1,5 h

Alla aktiviteter förutom Christmas Quiz kan genomföras på engelska. Christmas Mission utförs utomhus, de övriga aktiviteterna inomhus.

Ring 0392 - 120 50 för att boka

Alla aktiviteter på Björkhaga

Alla aktiviteter i närområdet

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam