Boka online

Välkommen till Björkhaga

Nästan som hemma

På Björkhaga Hotell & Konferens råder en familjär atmosfär och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Vi har funnits sedan 1908 och ligger i friluftsriket Mullsjö. Här har du nära till naturen, vandrings- och cykelleder, bad under sommaren och skidspår på vintern. Hotellet har 27 rum och 1 svit, ett nyrenoverat kök, restaurang, uteservering på sommaren, relaxavdelning och flera konferenslokaler i olika storlekar.

Vårt mål är att du ska längta tillbaka hit och verkligen minnas miljön, maten och servicen. Det är vad vi kallar för ”nästan som hemma”.

Gratis WiFi

Gratis parkering

Aktuellt på Björkhaga

After Work 23/2

Ute är det fortfarande vinterkallt, men inne på Björkhaga är det varmt och skönt. Speciellt på vår after work nu på fredag 23/2 när både brasan i öppna spisen och kaffedrinkarna värmer. Vi serverar en trevlig after work-buffé från kl 17, och vi lovar att fredagsstämningen kommer att vara på topp – Så varför inte ta med dig familj, vänner eller kollegor och häng med oss på fredag!

125:- per person (barn 75:-)


80-talsfest Skärtorsdagen 29/3

Boka in detta datum i kalendern redan nu för på Skärtorsdagen 29/3 kommer det att bubbla av 80-tal på Björkhaga och vi ställer till med en stor fest i sann 80-talsanda. Mer info kommer!


Björkhaga på Instagram
Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam